Ana içeriğe atla

Tanıtım Alanı

Pattaya’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Pattaya'da nerede kalınır

Eğlencenin sınırlarının olmadığı, güzel plajlarında tüm gününüzü geçirebileceğiniz, anıtsal parkları ve yapılarıyla tarih bilginizi geliştirebileceğiniz Pattaya, Tayland’ın körfez bölgesinin doğusunda yer alıyor. Yıllar boyunca seks turizminin merkezindeki kent, son yıllardaki atılımlarla aile dostu olma yolunda hızla ilerliyor. Güneydoğu Asya’nın turizm cennetine gitmeye karar vermenize rağmen aklınıza Pattaya’da nerede kalınır sorusu takılıyorsa, tüm cevapları bu yazıda bulabilirsiniz.

Pattaya’da nerede kalınır?

Sıcaklıkların tüm yıl boyunca 30 derece civarında olduğu Pattaya’da otellerin büyük bölümü gürültülü alanlarda faaliyet gösteriyor ve odalarda sigara kullanımı yaygın. Ancak bu durum lüks otellerde geçerli değil.

Kentin konaklama bölgeleri içerisinde en popüler olanı alışveriş ve yeme-içme olanakları açısından zengin Güney Pataya. Özellikle Walking Street ile Pataya Plajı arasında hizmet veren tesisler gerek hizmet kalitesi gerekse de hijyen açısından yüksek standartlara sahip. Bölgenin tek dezavantajı kırmızı noktalı gece hayatının merkezi olması. Ancak oteller bünyelerinde bulundurdukları eğlence seçenekleriyle ailelerin, otel dışına çıkmadan da keyifli vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Ailenizle huzur dolu bir Pattaya tatili geçirmek için daha sessiz ve sakin olan, çocuklar için eğlenceli parkları barındıran Jomtien Beach’i tercih edebilirsiniz.

Uzun süre konaklayacaklar ve bütçesi dar olanlar içinse Soi Buakhao, Soi LK Metro ve Soi Honey ekonomik fiyatlı seçenekleri barındırıyor. Yalnız denize dik uzanan bu sokaklardaki oteller genelde masaj salonlarının veya barların üzerinde yer alıyor.

Pattaya’da Konaklama Yapabileceğiniz Otel Tavsiyelerim

Pattaya’da nerede kalınır diyorsanız ve en doğru seçimin peşindeyseniz ilk olarak hizmet kalitelerinin yüksekliği ve barındırdıkları olanaklarla benim beğenimi kazanmış aşağıdaki otelleri inceleyebilirsiniz.

3★ Premier Inn Pattaya

pattaya Premier Inn Pattaya

Aydınlık ve havadar odaları ile keyifli bir tatil geçirmenizi sağlamayı amaçlayan Premier Inn Pattaya, kentin yetişkinlere özel bölgesi Walking Street’e 500 metre uzaklıkta. Restoranının menüsü dünya mutfaklarından çok sayıda lezzetle dolu olan otel açık yüzme havuzu, fitness merkezi gibi olanakları barındırıyor. Tesisin hijyenik ortamı tatilcilerin beğenisini kazanmış. Oteli incelemek için tıklayın.

4★ Holiday Inn Pattaya

pattaya otel tavsiyesi Holiday Inn Pattaya

Plajın birkaç metre uzağındaki Holiday Inn Pattaya, deniz manzaralı 567 konaklama birimine sahip. Aile dostu olanakları barındıran otelin 4 restoranının açık hava yemek alanları bulunuyor. Tesisin yüzme havuzlarının yanı sıra spa merkezi ve fitness salonu stres atıp rahatlamak için ideal. Güler yüzlü hizmet anlayışı ile faaliyet gösteren otelin civarındaki adaları günübirlik turlara katılarak ziyaret edebilir veya su sporları yapabilirsiniz. Oteli incelemek için tıklayın.

4★ Pattaya Discovery Beach Hotel

Pattaya Discovery Beach Hotel

Pattaya Plajı’nın yanı başında faaliyet gösteren Pattaya Discovery Beach Hotel; Walking Street, Nong Nooch Garden gibi cazibe merkezlerine arabayla kısa sürede ulaşılabilecek konumda yer alıyor. Tayland Körfezi’ne ve tropikal alanlara bakan odaları modern donanıma sahip olan tesiste küçük yaştaki konuklar için oyun alanları bulunuyor. Güne zengin bir kahvaltı ile başlayabileceğiniz otelde öğle ve akşam yemekleri Tay, Avrupa mutfakları ağırlıklı. Oteli incelemek için tıklayın.

5★ Hilton Pattaya

Pattaya'da nerede kalınır Hilton Pattaya

Plaj yakınındaki lüks Hilton Pattaya, çevredeki 300 alışveriş ve yemek seçeneğine doğrudan erişim avantajı sağlıyor. Sonsuzluk havuzu, fitness merkezi ve spa alanlarına sahip tesisin ahşap zeminli, geniş odaları sakinleştirici pastel tonlarla dekore edilmiş. Konuklarına su sporları ve açık hava etkinlikleri sunan otelde farklı konsepte sahip restoranlar bulunuyor. Oteli incelemek için tıklayın.

5★ Siam Bayshore Resort Pattaya

Pattaya'da nerede kalınır Siam Bayshore Resort Pattaya

Walking Street’in yanı başındaki Siam Bayshore Resort Pattaya tatilcilere 8 farklı restoran seçeneği, tropikal peyzajlı bahçelerin arasında spa hizmetleri ve kentin popüler alanlarına kolay erişim fırsatı sunuyor. Lüks tesisin geniş bahçeye bakan teraslı odaları Hint kamışı, bambu veya tik ağacından mobilyalar ile kaplı ve oldukça otantik. Gezilerden arta kalan zamanlarda açık spa küvetinin kenarında güneşlenebilir ya da fitness merkezinde egzersiz yapabilirsiniz. Oteli incelemek için tıklayın.

Pattaya’da nerede kalınır yazısı ile kentin konaklama bölgelerini artıları ve eksileriyle sizlere anlatmaya çalıştım. Umarım bu yazı tatil planlaması için yararlı bir kaynak olmuştur. Son olarak Pattaya’da gezip görmeniz gereken en önemli yerler hakkında bilgi ve fotoğrafları Pattaya gezilecek yerler başlıklı yazımızda okuyabilirsiniz.

Uygun Uçak ve Otobus Biletleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Singapur Sentosa Adası Gezi Rehberi

Singapur ‘un güney kısmında yer alan Sentosa Adası , yalnız ülkenin değil aynı zamanda Uzak Doğu’nun en turistik ve önemli bölgelerinden bir tanesi. “ Eğlence Adası ” olarak anılan bu ada her yıl yaklaşık 20 milyon ziyaretçiyi ağırlıyor. Burası insan yapımı, içerisinde her türde gezgini eğlendirebilecek türde imkanlara sahip bir bölge. İçerisinde plajlar, golf alanları, oteller, tema parkları, çeşitli müze ve atraksiyon alanları var. 30’dan fazla ülke gezip görsem de burası benim şu ana kadar eğlendiğim ve çok beğendiğim bir ada. Tam bir turizm başarısı. Eğer Singapur seyahatinizde bütçe ve zaman sıkıntınız Sentosa Adası’nda günler boyunca keyifli zaman geçirebilirsiniz. En azından Asya’nın bu popüler gezi noktasında biraz dolaşmadan ülkeden ayrılmayın derim. Sentosa Adası’na Ulaşım Singapur’da şehir içinde herhangi bir noktadan Sentosa Adası’na ulaşım son derece kolay. Şehir içinde çok etkin bir metro ağı var, metro ile önce HarbourFront istasyonuna gelip buradan dilerseniz çevredek

Singapur’dan Ne Alınır?

Seyahatlerin en eğlenceli bölümlerinden biri şüphesiz hediyelik eşya alışverişi. Kendinize ve sevdiklerinize satın alacağınız hatıra eşyalar ile seyahatlerinizi unutulmaz yapabilirsiniz. Eğer Singapur ‘a yakın zamanda birseyahat planlıyorsanız aklınıza gelecek sorulardan biri de “ Singapur’dan ne alınır? ” olacaktır. Singapur’dan ne alınır? Tam bir alışveriş cenneti olan Singapur ‘da markalı ürünler satın alabileceğiniz gibi otantik ve ucuz çeşitli ürünler de alabilirsiniz. Singapur, Tayland ve Malezya kadar ucuz bir ülke olmasa da yine de şehir genelinde her bütçeye uygun ürünler bulabilirsiniz. Bu arada Singapur’da alışverişle ilgili genel bilgiler, alışveriş yapabileceğiniz cadde ve bölgeleri ve alışveriş merkezleri hakkında bilgileri Singapur Alışveriş Rehberi yazımda okuyabilirsiniz. Çok uzatmadan “Singapur’dan ne alınır?” sorusuna verebilecek en güzel cevaplara geçelim. Orkide Kalıplar Singapur'da konaklama yapılabilecek tüm bölgelerle ilgili detaylı bilgileri ve otel tavs

Phuket’te Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Yüzölçümü bakımından Tayland ’ın en büyük adası olan Phuket beyaz kumlu plajları ve turkuaz denizi ile Asya’nın en popüler tatil destinasyonlarının başında geliyor. Büyüleyici doğal güzelliğinin yanı sıra gastronomi, eğlence ve kültürel anlamda da zengin bir yer olan adanın konaklama seçeneklerinin fazlalığı Phuket’te nerede kalınır  sorusuna cevap bulmayı kolaylaştırıyor. Phuket’te nerede kalınır? Seyahat etmek için en iyi döneminin kasım ile şubat ayları arası olduğu Phuket’te her zevke ve bütçeye uygun konaklama seçeneği bulmak mümkün. Ancak yoğun ilgiden dolayı özellikle bahsettiğim dönem içerisinde ya da bu dönemlere yakın aylarda hoşunuza giden bir tesiste konaklayabilmeniz için en azından birkaç ay öncesinden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Yıldızlı otellerin ve tatil köylerinin başını çektiği adanın konaklama seçenekleri arasında hostel ve pansiyon gibi ekonomik tesisler de bulunuyor. Yatak kapasitesi ve hizmet kalitesi yüksek oteller ve resortlar genelde plajlara yakın ko